Hvordan ta vare på brudekjoler

brudekjoler er investeringer som kan være sentimental familie arvestykker i generasjoner framover. En brudekjoler er en av de viktigste kjøpene at en kvinne kan gjøre, og er ofte en av de store utgiftene av et bryllup. Når du har kjøpt en brudekjoler, må spesielle hensyn tas å holde kjolen i perfekt stand. Mens det er viktigst å holde brudekjoler i perfekt stand før bryllupet, ville de fleste kvinner enig at de vil sørge for at deres brudekjole forblir i best form mulig i årene som kommer. Det er ikke nødvendigvis vanskelig å holde en brudekjoler i god stand, men du trenger å holde noen konkrete ting i tankene når det gjelder hengende, lagre og rense kjolen.

Hengende brudekjoler

Materialene som brukes i de fleste brudekjoler er ikke kjent for sin styrke, og for å unngå riper, delt sømmer og andre skader er det viktig at omsorg tas når henger kjolen.

Vanligvis bli brudekjoler ikke satt på en kleshenger som vanlig kjoler, vekten av kjolen kan forårsake kjole materialet rip eller rive nær hengeren. I stedet bør løkker av stoff sydd i indre av kjolen brukes å henge kjolen trygt. Disse hengende løkkene er satt på plass av sydame på sterkeste sømmene i kjolen, sikre at de vil kunne tåle vekten av full kjolen uten å forårsake skade.

Rengjøring brudekjoler

Det synes åpenbart at brudekjoler bør være tørr renset, men forsiktighet bør gjøres når du velger en tørr renere, siden noen rens skipet klærne til et annet anlegg og kjolen kan bli skadet av uforsiktig håndtering og stress i transitt. Før plukke en tørr renere, kontrollerer du at de behandler alle klærne på nettstedet og at de gjør sitt arbeid for hånd i stedet for et automatisert system. Hvis mulig, prøve å finne en tørr renere som har bestemt erfaring i brudekjoler og være sikker på at de er kjent med hvor delikat materialet kan være; Dette er spesielt viktig hvis din brudekjoler har perlebroderier eller andre intrikate dekorasjoner. Å være kresen om din renseri vil sikre at din kappe ikke er skadet.

brudekjoler reparasjoner

Akkurat som du bør være kresen om renere du ta din brudekjoler til, skal alle reparasjoner som må gjøres fra en syerske som er kjent med delikate byggingen av brudekjoler. Noen brude salonger vil tilby reparasjonstjenester for kjolene de selger. Men hvis ikke, må du shoppe rundt etter en syerske eller sy butikk som har betydelig erfaring i å reparere brudekjoler. Velge noen som vet hvor delikat disse kjolene kan bli sikrer at reparasjonen er gjort med omhu og ferdigheter.

Les også: brudekjoler norge

Forbereder brudekjoler lagring

Før du lagrer en brudekjoler, kontroller at det er i best mulig tilstand slik at det vil være sånn til du er klar til å ta den ut av lagring. Kontroller kjolen for noen små hull, tårer eller andre tegn på skade, og kontroller at det er fri for flekker og misfarging. Ta deg tid til å inspisere sømmene og noen perlebroderier eller dekorasjoner på kjolen, da disse er de mest sannsynlige stedene for rakne og hull skal vises. Ta kjole i for rengjøring eller reparasjoner om nødvendig, og la den henge for minst én til to dager etter en rengjøring før du plasserer det på lager. På den måten sikrer du at det er ingen gjenværende kjemikalier i kjole materialet.

Lagre en brudekjoler

Aldri lagrer en brudekjoler i en plastbeholder eller dekket med en plastpose. Over tid, kan plast frigi kjemikalier som vil føre en hvit brudekjoler bli gul, og kan forårsake mer delikat pynt skal bli sprø. Forsiktig kaste brudekjoler og plasser den i et museum kvalitet, syre-fri oppbevaringsboks; disse selges spesielt som brudekjoler eller brudekjoler lagring kister. Kjolen må omsluttes stoff eller syrefritt vev for å beskytte den fra grov papp eller papp av lagring container. Oppbevar boksen på et kjølig, tørt sted der varme og fuktighet er ikke sannsynlig å svinge (aldri i loft eller kjeller.)

Om du ønsker å levere kjolen til fremtidige generasjoner, eller bare bevare det som en spesiell minnesmerke, kan du beholde din brudekjoler ser nye i årene som kommer ved å følge disse enkle trinnene og forholdsregler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s