Brudekjoler bør ikke gå til potten

Etter angst av går gjennom flere bryllupskjoler på nett og endelig gjøre et valg, har bruden hennes drøm bryllup kjoler for hennes minner for livet. Det er et trist faktum om at brude kappe er plassert tilbake i boksen aldri å gjenoppstår for å gjøre et show i en annen bryllup med mindre til neste bruden er villig til å ta et bryllup kjoler som har morphed i en katastrofe.

Bevare din bryllup kjoler

Ut av moderne bryllup kjoler, hvor mange tror du overlever gjennom årene etter bruk? En ville være heldig å unnslippe crumpling og soiling hvis bruden visste hvor du skal sende kjolen for bevaring. Ja, kjære bruder, klær bevaring er tilgjengelig for de som ønsker å holde bryllupet gowns og bryllup blomster å se så gode nye på bryllupsdagen.

Men hvis du ikke er den sentimentale typen, bevare din kjole, er ikke i bøkene dine. Du kan endre den senere for mer praktisk bruk men be fortelle hvor mange bruder ville tør lemleste deres drøm bryllup kjoler? En annen ting, hvis brudekjole var kjærlig sydd med perler og fjær og importert fra best couture house i Paris, kan du bare la kjolen G場il råte.

Før du går gjennom bunken av kjoler i brude butikken, spør hvor du kan ha din bryllup kjoler bevart. Hvis brude butikken ikke tilbyr denne tjenesten, kan de anbefaler et pålitelig klær bevaring etablissement fordi brude butikker har definert omfattende nettverk i brude virksomheten.

Hvordan bekledning bevaring fungerer

Under bryllup, bryllup kjoler er utsatt for klemmer, flekker, og lider andre ‘indignities»men det er en del av spillet. I stedet for rushing tusen dollar kjolen til rengjøringsmidler, jag din kjole til butikken som tilbyr rengjøring av vin eller svette flekker, og fjerning av fine konfetti. Andre tjenester inkluderer stoff analyse og testing, vurdering av stoff veve, fargestoffer og mål, og sjekke ut ornamenter brukt før bryllup kjoler gå gjennom arbeider.

Hvis du tilfeldigvis helte champagne på din vakker kjole, det er ikke nødvendig å gå hysterisk over det – problemet kan bli løst lett av fine klær preservationists. Uansett flekken, skal klær preservationist ‘detektiver’ kunne feste det og rydde opp på riktig måte. Så Nyt bryllupet og ikke kast hver dyrebare øyeblikk ser over kjole og unnvike klemmer og skåler.

Forsiktig studien av kjolene gir klær preservationists ideen hvor å feilfri og bevare din kjole i sin opprinnelige form, kanskje for neste bruden i familien eller tydelig for din egen tilfredsstillelse og vise frem din bryllup kjoler til din barn, familie og venner.

Du kan også registrere din kjole for utstillinger av bryllup kjoler i fremtiden – du vet aldri. Hvis dette skjer ville så det være en grand opplevelse for deg og din familie. Nå vet du hvordan kostbar kjoler av kongelige og kjendiser holdes i sin beste form for år og dette er senere auksjonert bort etter ti eller selv tjuefem år. Med denne lang tid lagt til levetiden til din bryllup kjoler, er pengene du brukt for din drøm bryllup kjoler verdt alle problemer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s