festkjoler For av og på dansen gulvet

festkjoler har eksistert i hundrevis av år. Men selv etter alt den tiden, det finnes ingen standard, akseptert definisjon av hva de er. Fest antrekk kan brukes til både uformelle og formelle saker. Formalitet av antrekket er ofte avhengig av tid og sted hvor eventen holdes.

I begynnelsen var festkjoler strengt formelle kjoler. De ble båret av kvinner i status eller privilegium å eksklusive arrangementer. Faktisk var en av de første festkjoler Mantova, som var et løst sittende kjole som var slitt med en underskjørt. Det ble populær blant den beau monde i 18 århundre Frankrike, der det var de eneste festkjoler kvinnene bar på Court, dvs. i nærvær av en monark.

festkjoler vokste enda dyrere og forseggjort som tiden gikk. Kvelden og ballen ble utviklet for kvinner betyr. Sydamene brukt tunge, luksuriøse stoffer som bare rike hadde råd. Det var ikke før 1900-tallet at designere begynte å lage kjoler for gjennomsnittlig kvinner.

(Bilde av: https://www.somado.no)

Som overklassen kvinner begynte å vise litt mer hud med stuper necklines og høyere hemlines, falt festkjoler i pris. Fordi design var mindre omfattende og de nødvendige mindre stoff, ble disse kjolene endelig rimelig. Enkel ermer og stroppeløs kjoler appellerte til kvinner av begrensede midler som ville se elegant og ha det gøy.

Moderne tider

Som vi nevnte i utgangspunktet, finnes det ingen standard definisjon av hva en festkjoler faktisk er. Faktisk er det mer forvirrende enn noensinne. For overklassen kvinner lever i 1700 Frankrike, det var ganske åpenbart hva de ville ha en formelle affære. Men den moderne kvinnen må vurdere flere faktorer før hun velger hennes festkjoler. Den viktigste, selvfølgelig, er hendelsen.

Formelle saker

Svart slips og white tie er formell sosiale sammenkomster. Menn er forventet å bære smoking og kvinner kjole i kveld kjoler. Men det finnes ingen standard definisjon, er en aftenkjole vanligvis en full lengde kjole som er laget av luksuriøse materialer som sateng, fløyel, silke og chiffon. Hemline av kjolen er vanligvis full lengde, men te-lengde kjoler er helt akseptabelt. I motsetning til ballen kjolen, som har et skjørt, ingen ermer og en stroppeløs bodice, må aftenkjole stropper, ermene eller stoppet. Formell kjole er tilgjengelig i hver silhuett inkludert A-line, kappe, trompet og havfrue.

På jobb

Mange kvinner kamp om hva du skal ha til en fest holdt på jobben. Det er ingen enkle svar. Men det er alltid viktig å vurdere som vil være til stede. Hvis det er en uformell kontoret festen med bare ansatte og deres familier, skal en kvinne gjerne ha en morsom og flørtende cocktail kjole. Den klassiske liten sort kjolen er en office party favoritt. Men hvis forretningsklienter og medarbeidere vil være til stede, forventes kvinner å kle i formelle virksomhet antrekk.

Semi-formelle

Cocktail og middagsselskaper er vanligvis semi-formell hendelser. Selv om en aftenkjole ville være overkill, er gjester forventet å være presentabel. Dette betyr ingen t-skjorter og jeans eller super korte kjoler. Som du kanskje forventer, er cocktail kjoler perfekt for disse sammenkomster. En liten sort kjole med et hemline som faller under knærne er en can’t-savner. Enkelheten av antrekket kan ofte suppleres med smakfulle tilbehør som smykker, clutch vesker, sjal og designer sko.

Uformell

På en litt eksklusive middag med venner og bekjente, må en kvinne gjerne ha ganske mye alt hun ønsker. Hvor sexy som fremdeles beholder en bit av beskjedenhet og anstendighet er mini. Kjolen har en hemline som faller til omtrent knærne. Kvinner som ønsker å vise enda mer hud kan bruke miniskjørt med en matchende topp.

Spesielle begivenheter

Den første formelle kappe de fleste kvinner slitasje er deres prom kjole. Om stiler og moter er alltid i endring, prom er fortsatt betraktet som en formell hendelse. Gulv-lengde kjoler kan gjøre enhver kvinne eller jente se verdig, elegant og modne. Når det gjelder stil, vil de fleste jenter vise litt hud med stroppeløs, ermeløse kjoler med kjæresten necklines.

Den viktigste og dyreste kjolen de fleste kvinner noensinne vil ha er deres brudekjole. Selvfølgelig er disse formelle kjoler ikke festkjoler. De er generelt heavy og lange og nesten umulig å danse. Det er derfor mange bruder kjøpe en andre kjole, ofte kalt en mottak kjole. Laget av relativt lett materiale som taffeta og høy hemlines, disse festkjoler la nye bruder danse hele natten på sitt mottakelser. Se mer på:lange ballkjoler på nett

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s