Kle å imponere – ballkjoler stiler For deg

Ballkjoler er en av de viktigste aspektene ved ethvert prom. De fleste unge jenter vil enig i at du bare har én sjanse (Hvis du er heldig nok til å bli bedt om å andres promenadekonsert) å imponere. Prom er den mest etterlengtede dagen i en high school senior livet; kanskje er en nær andre til eksamen, så velger de rette kjolen svært viktig.

Flotte med ballkjoler stiler er at det er så mange stiler å velge mellom. Mange av disse jentene får inspirasjon skjemaet bare om noen rullebanen, film, magasin eller kjendis. Selv om dette er skoleball og du vil gjøre omtrent alt for å ha den mest imponerende kjolen på hendelsen, må du fortsatt velge en kjole som passer din kroppstype. Hvis du er kort, kan en knehøye ballkjoler gjøre du rettferdighet mens høyere slanke jenter ser flott i lange eller korte kjoler. Heldigvis, det er en rekke populære kjoler, så fleste jenter finne noe mer enn egnet.

Lyse farger og mønstre er svært populære blant tenåringer, men mange fortsatt foretrekker mykere pastellfarger. Stroppeløs kjoler ser bra med enhver kroppstype, men en grime halsen kan også være veldig vakker. Åpninger var veldig stilig tidlig på 1990-tallet, men i dag har falt i unåde, og dette er en stil som bør unngås.

Bilde: kjoler til fest på nett

ballkjoler stiler – Hollywood Edition
Stor ballkjoler ideer kan også hentes fra filmindustrien. Mens du ser en kjole på en av dine favoritt kjendiser, bør du virkelig kunne se om du liker stil kjole eller ikke. Fleste av kjolene sett på skjermen kan finnes i butikkene, så de trenger å ansette en sydame å gjenskape disse designene ikke er nødvendig.

«High School Musical» er en av dagens mest populære filmer blant tenåringer. Ikke bare har sin fengende musikk har oss synge, men filmer bedårende stjerner har fanget vår oppmerksomhet. Med «High School Musical 3» tema på en prom, ballkjoler design fra filmen har inspirert mange prom går og har blitt en av de mest populære ballkjoler stilene forespurt. Skuespillerne i filmen er kjent for sine kneet lengde kjoler med noen av de ferskeste fargene der ute. De kommer med eller uten stropper og flamme ut fra livet. Søt og bedårende de utfyller de fleste kroppstyper.

Hvem kan glemme Kate Hudson i hennes lange satin kjole i «Hvordan å miste en fyr i 10 dager» eller Rachel Leigh Cook’s ballkjoler i «hun er alle at.» Men det er ikke alltid kjendiser på skjermen kjoler som har unge tenåringer kopiere deres stiler. Fleste ballkjoler stiler og inspirasjon hentes fra hva filmstjerner er kledd på den røde løperen. Med de mest populære design på den røde løperen blir aftenkjoler, er mange unge damer optisk for lang, body klemmer sateng kjoler med diamante pynt eller den klassiske Cinderella kjoler at fakkelen ut. Disse kjoler har flotte design og vise modenhet og raffinement.

Mange videregående alderen jenter er disse dager iført ballkjoler som er altfor avslørende. Festet til kroppen med dobbeltsidig tape og utsette omtrent hver bit av huden på kroppen vår tinsel byen daredevils utseende og er ikke veldig passende for en prom. Ikke bare ser noen av disse kjoler trashy, mange av dem er nesten umulig å holde sammen. Sjansene er du vil tilbringe kvelden gjør at du ikke mister din kjole helt.

Fra rullebanen til blader til… Du?
Velge å gjenskape en kjole av rullebanen til skoleball kan være svært utfordrende. Selv om du vil være sikker på å ha de nyeste trendene det ikke er alltid en god idé. De fleste rullebane kjoler er svært dristig og noen kan se ut som noe du har sett før. Når beslutter å gå denne ruten, må du velge noe som er bærbar og vil ikke få mye dårlig stirrer. En veldig enkel kjole kan virkelig få ut din skjønnhet. Du vil bli husket hvor store du så, ikke hvor latterlig.

Noen designere vil gjøre uttalelser og de bruker rullebanen som plattform for å være kreativ. Men er det designere som oppretter kjoler som passer for proms og setter opp og kommende trender. Bare være forsiktig så du ikke får forvirret mellom to.

Magasiner er også et flott sted å få ideer til en ballkjoler. Noen av de mest populære kjole stilene er Hentet fra moteblader som Vogue, Seventeen Magazine og Elle. De viser vanligvis design som er trendy i øyeblikket, vil være trendy snart, eller muligens retro stiler som fortsatt er. Du vil også få en idé om hva ikke å bære. Selv supermodellene kan se dårlig i noen kjoler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s