12 makeuptips som gjør deg good-to-go på null komma niks!

Det er selvfølgelig helt greit om du foretrekker å ikke sminke deg eller fikse håret i det hele tatt – og det er også greit hvis du er en vaskeekte glamdronning. Men dersom du er et sted midt i mellom (slik de fleste av oss antakeligvis er), kan det være greit å ha noen smarte triks til hvordan du kan få en fullstendig komplett makeuplook uten å slite deg fullstendig ut med full contouring, løsvipper og kunstferdig øyenskygge i alle regnbuens farger. Her er noen smarte makeuphacks som vil gjøre livet ditt langt enklere:

1. Skap din egen signaturlook. Alt du trenger å gjøre er å skape deg en rutine, og bli skikkelig god på akkurat denne. Er du en jente som er glad i å holde ansikt- og øyensminke nøytral og slå deg skikkelig løs på leppefronten? Eller motsatt? Uansett, å finne en signaturlook kommer til å la deg være ute av døren før roomien din i det hele tatt rekker å spørre deg om hva du skal.

2. Vit hvordan du legger en sminkelook på fem minutter. La oss si at bestevenninnen din ringer deg og inviterer deg ut. Du gidder ikke bruke 45 minutter på å bli ferdig, eller? Bruk litt tid på å lære deg akkurat hvilke produkter du trenger for å bli ferdig raskest mulig.

Vi i Cosmo kan jo liste opp litt av hva vi bruker: foundation, blush, vippetang, mascara og litt leppepomade med farge. Boom. Ferdig på fem minutter.

3. Bruk en fuktighetskrem med tint i seg. Lyst til å kutte ned på tiden du bruker på badet på morgenen? Bruk produkter med flere egenskaper, som en BB-krem.

4. Lær deg å mestre å legge rød leppestift. Vi vet det er en tilvenningssak å bruke det, og en enda høyere terskel å faktisk klare å legge den pent, men med en gang du har lært deg det – vi lover livet ditt kommer til å bli ti ganger lettere. Røde lepper er en perfekt måte å gjøre både en makeuplook og et antrekk fresht raskt.

Et tips kan være å bruke en kantet leppekost og lene albuen din på en kommode eller et bord når du påfører leppestiften. Slik blir du stødigere på hånden, og det blir lettere å få linjen perfekt.

Kilde: billige selskapskjoler på nett

5. Bruk solfaktor i stedet for fuktighetskrem hver dag. Du trenger ikke begge deler! Og for å forhindre skadelig UV-stråling, er det solkremen du bør være nøye med. Stol på oss – 40 år gamle deg kommer til å takke oss.

6. Husk på eksfoliering. Det høres kanskje ut som det tar mer tid enn det er verdt, men hvis du ikke eksfolierer huden din, kan døde hudceller hope seg opp og tette porene dine. Dette gjelder imidlertid ikke for alle. Har du spesielt sensitiv hud, bør du være forsiktig.

7. Forme dine egne bryn. Hvis du er usikker på hva slags form brynene dine bør ha – lag en avtale med en brynsspesialist først og still masse spørsmål, slik at du kan ta over jobben selv senere. Når du lærer deg å fylle inn brynene dine som en proff, kommer du til å føle deg så fullkommen. Brows on fleek.

8. Gjør dine egne negler. Ikke alle har hverken tid eller penger til å gå hos neglstylist. Gi deg selv en rask manikyr ved å dytte ned neglbåndene dine, file neglene, legge basecoat, farge og topcoat. Det går sånn tålig raskt og er uansett mye lettere enn å skulle booke time, reise frem og tilbake og vedlikeholde fake-negler

9. Føn ditt eget hår. Blowdry er en trend som vokser også i Norge, men det er tidkrevende. Så neste gang du er hos en hårstylist som hjelper deg med føningen – still masse spørsmål og gjør det selv hjemme etterpå. Billigere og raskere. Og med litt trening, blir det nok fint til slutt også.

10. Lær deg i alle fall to frisyrer. La oss innrømme det, vi har aldri ordentlig tid til å fikse oss på håret. Lær deg for eksempel å lage en bed head-frisyre som er raskt unnagjort, en høy hestehale og et par forskjellige fletter. Med våre smarte sminkehacks i tillegg, kan du variere looks herfra og inn i evigheten.

11. Lær deg å flette ditt eget hår. Denne hører sammen med forrige punkt. Seriøst – drit i å gå til frisøren hver gang. YouTube flommer over av tutorials for fransk flette, fiskebeinsflette, dutch braids, og så videre, og så videre.

Mer info: korte selskapskjoler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s