Isabella Rossellini blir muse for Maison Lancôme

Isabella Rosselinis historie med Lancôme går tilbake til 1983. Nå tar de opp tråden når den svensk-italienske skuespilleren og modellen blir muse for Maison Lancôme.

Tar opp tråden

Lancôme er stolte av å annonsere et nytt samarbeid med Isabella Rossellini, det ikoniske ansiktet til Lancôme, heter det i en pressemelding.

Isabella Rossellini blir nå muse for Maison Lancôme, og vil spre merkets visjon om femininitet.

Rossellini og Lancôme tar dermed opp tråden fra 1983 da den svensk-italienske skuespilleren og modellen hadde sitt aller første møte med Lancôme, noe som skulle resultere i et fjorten års langt samarbeid som en av representatene for Lancôme-kvinnen.

2222

Bilde av: ballkjoler

– Komplett skjønnhet

– Utover Lancômes verdier, representerer hun det ideelle og praktfulle, Isabella symboliserer konseptet om en komplett skjønnhet som tilsvarer trivsel og velvære. Hun har også et positivt, avslappet forhold til alder, noe hun opplever som frigjørende og selvbekreftende, sier Francoise Lehmann, daglig leder for Lancôme.

Også Isabella Rossellini har sterke følelser om samarbeidet:

– Jeg er overveldet med følelser for å komme tilbake til Lancôme. Vårt samarbeid betyr så mye for meg i mitt liv. Det fortsetter å fylle meg med en enorm lykke og fantastiske forventninger, sier Isabella Rossellini.

Isabella Rossellini er skuespiller og tidligere modell. Hun er datter av den italienske filmregissøren Roberto Rossellini og den svenske skuespilleren Ingrid Bergman. Isabella Rossellini har arbeidet med regissører som David Lynch, Joel Schimacher og Guy Maddin. Hun er for tiden aktuell i Enemy og Joy, og på scenen for å markere hundreårsdagen til moren sin.

se mer på: korte ballkjoler norge

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s