Oslo Runway inntar Oslos nye storstue

Et samlet mote-Norge jublet da det ble klart at Oslo Runway fikk vise på Operaen tidligere i vår. Nå inntar Oslo Runway Oslos nye storstue.

Viste på Operaen

I fjor åpnet Oslo Runway dørene for første gang som en ny, norsk motearena. I vår fikk initiativtakerne oppfylt drømmen om å vise på Operaen.

– Operaen er et kjent kultursymbol både i Norge og utlandet, og vi er utrolig stolte over samarbeidet. Deres lokaler er fantastiske og jeg tror at de kommer til å danne den perfekte rammen for de designerne som viser den 9. og 10. februar, sa prosjektleder hos Oslo Runway, Ditte Kristensen da nyheten ble kjent.

Oslos nye storstue

24. og 25. august er det igjen klart for Oslo Runway, og denne gangen skal visningene finne sted på Oslos nye storstue, Sentralen.

666

Bilder: festkjoler på nett

”Vi har vært i dialog med Sentralen siden i fjor og er svært fornøyde med at dette blir vår arena for SS17. Det er en fantastisk location, og bygget har flere rom som gir oss større muligheter for variasjon” , sier prosjektleder for OSLO RUNWAY Ditte Kristensen fra THIS IS PR.

”Vi gleder oss til Oslo Runway inntar Sentralen og fyller huset med liv! OSLO RUNWAY er et spennende initiativ og en berikelse for Oslos mote- og designscene som vi setter stor på å være vertskap for.” sier Per Mejlænder Brynning, produsent for Sentralen.

Også nye talenter

Visningene vil gå over to dager, og selv om programmet ikke enda er blitt offentliggjort, skal det være en blanding av etablerte designere og nyere talenter, slik det også var under vårens Oslo Runway.

– Vi føler oss priviligerte som kan skilte med en så slagkraftig liste over norske designere, sa prosjektleder Ditte Kristensen, om programmet som inkluderer flere av designerne som viste under Oslo Runway-debuten i fjor.

Etter debuten påpekte flere norske motepersonligheter blant dem VIXEN-redaktør Ida Elise Eide Einarsdóttir at Oslo Runway burde åpne dørene også for mer up and coming-designere. Den kritikken tok de til seg, og vårens program inkluderte også nykommere som AUMA, GRAA og Arct.

– Alle som har visninger denne dagen er nye for Oslo Runway, og det er et viktig signal fra bransjen at vi får lov til å fylle dagen med det beste norsk mote har å by på. Vi er nå ett skritt nærmere vårt mål om å samle hele mote-Norge, sa Kristensen.

Klarer du ikke vente helt til august? Se bildene fra Oslo Runway AW16 dag 1 her og dag 2 her. Sjekk også ut 6 gode grunner til at vi gledet oss til vårens Oslo Runway her.

Les mer: brudekjoler

Reklamer

En kommentar om “Oslo Runway inntar Oslos nye storstue

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s