Tar Moteuka et steg videre

Mote med Mening sparket i gang moteuken sist fredag, nå er det den nye, norske moteuka Oslo Runway og ikke minst handelsarenaen Moteuka som står for tur – for 19. år på rad.

Samler motebransjen

Mens Oslo Runway og Oslo Treasure baserer seg på motevisninger av norsk design, er Moteuka den profesjonelle salgsarenaen for mote-Norge. De skal by på både kunnskap og nettverksbygging, men også visninger av de kommende trendene. Med besøk av mellom 12- og 15.000 innkjøpere, i tillegg til bloggere, presse, stylister og andre bransjefolk, kan man trygt si Moteuka er en godt etablert institusjon i mote-Norge.

– Formålet med moteuka på Norsk Moteforum er å samle motebransjen og mote-Norge under ett tak. Vi vil være en effektiv og lukrativ handelsarena for innkjøpere og en inspirasjons-arena for bloggere, stylister og presse, forteller Jannike Moe, senterleder på Norsk Moteforum.

Moteuka foregår fra 8.-14. februar med 170 utstillere og over 500 varemerker. Her samles utstillere fra hele Skandinavia og agenter som representerer merker fra hele verden. På åpningsdagen er det duket for offisiell åpning ledet av Marianne Jemtegård, samt en fashion-talk med temaet Generasjon selvoptatt; Livet i selfiens tidsalder. Jannike ser mest frem til åpningen,

– Jeg ser mest frem til kick-off mandag 8. januar – hvor vi tilbyr et forrykende og spennende program.

30

Bilde av: kjoler på nett norge

Moteshow og Fashion talks

På programmet står utdeling av pris for Årets Leverandør, en samlevisning med våren og høstens heteste trender og tendenser, fashiontalks og åpent hus. Fokuset har den siste tiden blitt å samle norsk mote og viktig for norsk motebransje

– Moteuka er der bransjen samles både motemessig og sosialt – helt essensielt for å samle bransjen to ganger i året, forteller Jannike.

– Med Moteuka februar 2016 går vi til the next step! Vi presenterer forrykende trendshow, Fashion talks og kåringer i løpet av uken. Vi gleder oss veldig til å tilby Norges beste arena for innkjøpere innen motebransjen. Her får alle våre besøkende alt under ett tak, sier Jannike Moe i en pressemelding.

Mote på agendaen

Mote med mening – visningen som kombinerer giverglede med fashion, sparket i gang moteuken denne fredagen. Neste mann ut er altså Moteuka, før Oslo Runway – den nye, norske moteuka viser i Opearen på tirsdag og onsdag. Flere av de store varemagasiner stiller seg bak initiativet og norske motepersonligheter mener Oslo Runway er et steg i riktig retning for Norge som motedestinasjon. Sist uke var det også duket for Copenhagen Fashion Week, der stjernefotografen Adam Katz Sindig bak Le21éme foreviget antrekkene til både norske og internasjonale fashionistaer.

Og mens vi venter på å se hva norske motepersonligheter går for denne sesongen, har vi samlet de beste antrekkene fra fjorårets Fashion Weeks – sjekk ut de norske motebloggernes antrekk fra moteukene i Stockholm, København, New York, London og Paris.

Les mer: brudekjoler salg

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s